اگر شما هم به دنبال بهترین خوراکی های برای شفافیت پوست هستید، این مقاله برایتان از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا ما بهترین خوراکی ها برای شفافیت پوست و درمان لک را به شما معرفی خواهیم کرد.
بهترین خوراکی های برای شفافیت پوست
آیا تا به حال از داروهای خانگی مراقبت از پوست برای اصلاح مشکلات پوستی خود استفاده کرده اید؟ وقتی بدانید که مواد خوراکی آشپزخانه شما می تواند چنان بمبی باشد که مشکلات پوستی شما را بدون به جا گذاشتن هیچ ایرادی از بین ببرد، شوکه خواهید شد. بله، این باور کردنی نیست و قدرت مواد مغذی خانگی غیر قابل مقایسه است. بهترین چیز این است که آنها نتایج طولانی مدتی ارائه می دهند. بنابراین، بیایید شروع کنیم و دریابیم که چه چیزی را باید مصرف کنید و چگونه می توانید آن را آماده کنید.
از بین بردن لکه های پوستی با مارچوبه
مشکلات پوستی مانند آکنه و جوش ها بسیار رایج هستند و میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهند. دلایل زیادی برای آکنه وجود دارد. اما علت اصلی گرفتگی منافذ پوست به وسیله آلودگی ها و ناخالصی ها است. ترشح روغن بیش از حد از غده چربی نیز به آکنه منجر می شود.
یکی از مهمترین خواص مارچوبه در رژیم غذایی شما این است که لکه های پوستی مانند آثار آکنه، جوش ها و علایم دیگر را کاهش می دهد و این مزیت مارچوبه به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها و ویتامین ث و ویتامین ای در آن است. این آنتی اکسیدان ها از سلول های پوست در برابر آسیب های اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند، همچنین ترشح چربی اضافی را کنترل می کند و در نتیجه به کنترل آکنه کمک می کند. مواد مغذی موجود در مارچوبه نیز نقش موثری در درمان آکنه ایفا می کند.
مارچوبه برای افزایش تولید کلاژن
مارچوبه یکی از مواد غذایی کلاژن ساز است؛ مصرف مارچوبه به صورت منظم و متوسط برای افزایش تولید کلاژن در بدن ما بسیار مفید است. کلاژن یک اسید آمینه مهم در بدن است. این عنصر عمدتاً در بافت های ارتباطی مانند مفاصل و همچنین استخوان ها، تاندون ها، رباط ها، ناخن ها، دندان ها و رگ های خونی وجود دارد و نقش مهمی در حفظ سلامت آنها دارد. همچنین شکل و الاستیسیته پوست ما (خاصیت ارتجاعی پوست) را تامین می کند و در نتیجه چین و چروک را به حداقل می رساند.
روش مصرف مارچوبه
پودر مادرچوبه به میزان یک قاشق چایخوری در یک قاشق عسل مخلوط شده و هر روز بعد از غذا میل شود.
خواص چلغوز برای پوست
چلغوز دانه ای سودمند و یک نوع آجیل است که ترکیبات آن کم و بیش شبیه شیر است. اگر بپرسید که از مهترین خواص چلغوز چیست باید بگوییم از مهمترین خواص چلغوز این است که سرشار از آنتی اکسیدان ها است که موجب کاهش خطر ابتلا به استرس اکسیداتیو شده و از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. این خاصیت از چلغوز یا دانه صنوبر از نشانه های پیری زودرس مانند چین و چروک جلوگیری می کند.
چلغوز سرشار از ویتامین ها از جمله ویتامین ای، ویتامین کا، ویتامین آ و اسید های چرب است و به همین دلیل مصرف چلغوز می تواند نیاز روزانه ویتامین کا و ویتامین ای بدن را تامین کند. چلغوز با دارا بودن ویتامین ای و پتاسیم می تواند در برطرف کردن تیرگی های به وجود آمده روی پوست موثر باشد
مصرف تنها 100 گرم دانه چلغوز، 19 درصد از نیاز روزانه ویتامین کا و 13 درصد از نیاز روزانه ویتامین ای بدن را تامین می کند که این میزان می تواند به حفظ سلامت و شادابی پوست کمک کند.
طریقه مصرف چلغوز
روش مصرف آن برای پوست اینگونه است که ابتدا مغز چلغوز را بکوبید؛ سپس به مدت یک ساعت روی نواحی تیره پوست قرار دهید. این دانه علاوه بر رفع تیرگی، پوست را نرم می کند.
همچنین می توانید در زمان دلخواه مقداری از این آجیل مقوی را میل کنید.
روغن چلغوز برای پوست
روغن چلغوز برای ماساژ درمانی نیز بسیار مناسب است زیرا دارای خواص درمانی است. این روغن به تسکین برخی مشکلات پوستی نظیر خارش، پسوریازیس، کورک، اگزما، گال و زخم کمک می کند. این دانه ی خوراکی ظاهر جوان و تازه ای به پوست می بخشد.
کرم لایه بردار حاصل از ترکیب چلغوز خام و روغن نارگیل با زدودن سلول های مرده پوست از سطح آن، باعث جوانی دوباره پوست می شوند. به علاوه، چلغوز به خاطر خواص آبرسانی و مرطوب کنندگی عالی اش، به عنوان دارویی برای تسکین خشکی پوست شناخته می شود.
ارزش غذایی چلغوز :
یک وعده ی مصرف چلغوز (۲۸ گرم) حاوی ۱۹۱ کالری، ۱۹ گرم چربی و ۳. ۷ گرم کربوهیدرات است. سایر مواد مغذی موجود در این دانه ی درخت کاج عبارت است از:
-
فیبر یک گرم (۱ درصد ارزش روزانه)
-
پتاسیم ۱۶۹ میلی گرم (۴ درصد ارزش روزانه)
-
پروتئین ۹ گرم (۷ درصد ارزش روزانه)
-
ویتامین ب 1 یک میلی گرم (۷ درصد ارزش روزانه)
-
ویتامین ای ۷ میلی گرم (۹ درصد ارزش روزانه)
-
ویتامین کا 3 میکروگرم ( ۱۹ درصد ارزش روزانه)
-
آهن ۶ میلی گرم (۸ درصد ارزش روزانه)
-
روی (زینک) ۸ میلی گرم (۱۲ درصد ارزش روزانه)
-
فسفر ۱۶۳ میلی گرم (۱۶ درصد ارزش روزانه)
-
منیزیوم ۷۱ میلی گرم (۱۸ درصد ارزش روزانه)
خواص تخم گشنیز برای پوست و مو
درمان اگزما با تخم گشنیز
تخم گشنیز دارای خواص ضد عفونی کننده است و می تواند برای درمان بیماری های پوستی از جمله اگزما و بثورات استفاده شود.
درمان گیاهی اگزما
تخم گشنیز پودر شده را با یک قاشق غذاخوری عسل و مقداری آب ترکیب کنید، خمیر به دست آمده را بر روی مناطق آسیب دیده بمالید و بگذارید 10 دقیقه بماند، سپس با آب سرد خوب بشویید.
درمان آکنه و جوش صورت با تخم گشنیز
تخمه گشنیز دارای خواص ضد باکتری بوده و به عنوان یک درمان موثر برای آکنه و جوش صورت محسوب می شود.
محوکردن چین و چروک صورت با گشنیز
برای درمان چین و چروک صورت، باید ۱۰ گرم تخم گشنیز را با ۱۰ گرم اسطوخودوس در یک لیوان آب بریزید و بگذارید ۱۵ دقیقه دَم بکشد سپس آن را صاف و پس از سرد شدن با چهار قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط و این ترکیب را روی صورتتان بگذارید.
ماسک صورت با تخم گشنیز برای روشن شدن پوست صورت
پودر تخم گشنیز را با عسل و زردچوبه ترکیب کنید و آن را بر روی صورت بمالید، اجازه دهید تا خشک شود و سپس با آب سرد بشویید.
توجه: پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 20 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.
منبع: عطارک | فروشگاه عطاری آنلاین
نظر شما